Zilverwater, gebruik jij het al?

Vele kennen inmiddels Silverstone en het wordt voor vele zaken ingezet. Daarnaast is het een goede vervanger van chemische Antibiotica. Silverstone moet je inzetten als je weet hoe het werkt en verdiep je erin.

Gebruik jij al zilverwater?


Zilverwater is een colloïdale oplossing van zilver in water. Bij een juiste productie ontstaan er submicroscopische zilverdeeltjes die in het water blijven zweven doordat er een kleine elektrische lading op elk zilverdeeltje geplaatst wordt. Het is een multifunctionele substantie en verhoogt de weerstand van het organisme en bied ondersteuning bij het behouden van de gezondheid bij mensen, dieren, en zelfs planten. Het wordt toegepast bij wel meer dan 600 klachten en aandoeningen! Waar het vroeger in de Verenigde Staten als geneesmiddel werd verkocht, kun je het nu in de schappen van de natuurwinkel vinden als voedingssupplement. Maar zilverwater is nog altijd een populair middel dat gebruikt wordt om de gezondheid bij te staan. Gebruik jij het al?

De geschiedenis van colloïdaal zilver
Colloïdaal zilver was voor 1938 in de Verenigde Staten aangemeld als geneesmiddel. Tegenwoordig heeft colloïdaal zilver niet meer de status van geneesmiddel, maar mag het wel als voedingssupplement worden verkocht. Vooral tegen het bestrijden van schimmelinfecties wordt dit veel gebruikt. Bij de vroegere koningshuizen werden zilveren bekers en schalen gebruikt omdat dit beter voor de gezondheid bleek te zijn. Voedingsmiddelen die in zilveren bussen werden bewaard bleven langer goed.

Tot circa 1970 werden in veel laboratoria glazen kweekschalen voor bacteriën gesteriliseerd door er een zilveren plaat in te leggen. Vanaf dat jaar wordt zilver ook weer gebruikt bij waterzuivering en in watertanks in de luchtvaart en ruimtevaart en voedingsmiddelen industrie. In de jaren 1990-2000 zien we dat zilver verwerkt wordt in textiel en schoenen als bacteriedoder en geurbestrijder. In 2005 wordt zilver ook gebruikt als vezel in ondergoed ter voorkoming van bacteriële infecties. Er wordt al sinds 1800 veel onderzoek gedaan en het aantal kwalen waartegen zilver met succes werd ingezet bereikte al snel ruim 600. Door de herontdekking van Paul Farber komt colloïdaal zilver steeds meer in de belangstelling. Met de moderne manier van produceren is de kwaliteit aanzienlijk verbeterd en is het zilverwater een stuk meer betaalbaar geworden.

Ziekten en klachten bestrijden met zilverwater:

Colloïdaal zilver werd ingezet bij meer dan 6oo ziekten, waaronder:

acne,
allergieën,
alle soorten virussen,
anorexia nervosa,
artritis,
bindvliesontsteking, blaasontstekingen,
blinde
darmontsteking, bloedparasieten, bloedvergiftiging, borstvliesontsteking, brandwonden,
bronchitis,
buikgriep,
candida,
cysten,
darmkwalen,
darmontsteking,
diabetes,
diarree,
eczeem,
gordelroos,
griep,
hepatitis,
herpes,
hersenvliesontsteking, amandelontsteking, huidontstekingen,
infecties van de ogen,
oren,
neus,
keel,
vagina,
urinewegen,
jeuk van de anus,
kanker,
kinderziektes,
kinkhoest,
legionella,
lymfklierontsteking, longontsteking,
maagzweren,
malaria,
multiple sclerose,
ontstekingen van neus,
keel,
oren,
mond,
parasieten,
prostaatklachten,
psoriasis,
remedie tegen het niet mentaal in balans zijn,
reuma,
ringworm,
rode hond,
salmonella,
schimmelinfecties, schildklierklachten, slaapwandelen,
spruw,
ziekte van Lyme (besmetting door teken),
tuberculose,
vergiftiging,
vergrootte prostaat, vermoeidheid,
virale voedselvergiftiging, voetschimmel,
wonden in het hoornvlies, etc.

En bij lichamelijke klachten, zoals:

eczeem,
psoriasis,
roos,
ooginfecties,
huidirritatie,
moedervlekken,
wratten,
schaafwonden,
littekens,
winterhanden,
ontsmetten,
zonnebrand en insectenbeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *